• Helena Van Geystelen

De geboortelijst voor manic-mom's en perfecte mini-mensjes!


DE GELE FLAMINGO


Een geboortelijstje voor de tweede maal samenstellen bleek geen evidentie. Bij een eerste spruit begin je immers van nul. Iedere winkel met geboorte artikels lijkt dan ook meteen te voldoen aan alle eisen. Voor ons klein prinsesje lag dit net even anders. Wanneer je alles al hebt.. tja, dan ga je op zoek naar trendy spulletjes en hebbedingetjes met net dat tikje meer. Uren, dagen, weken hebben we besteedt aan het afschuimen van internet. Hopeloos op zoek naar die ene shop die voor ons echt alles in huis had. Uiteindelijk kwamen we bij 'De Gele Flamingo' terecht. Ik had de shop al langer in het vizier en wachtte nog steeds op het perfecte excuus om eindelijk iets bij hun te kunnen bestellen. Wel ja, het werd meteen een hele geboortelijst. Inmiddels werd het eerste deel van onze kraamcadeau'tjes al netjes bezorgd en ik deel graag mijn favorieten met jullie.Childhome eetstoel


Toen ik dit merk ontdekte, was ik op slag verliefd. Geen wonder dat dochterlief al van dag één in een echte childhome mosesbasket slaapt, haar pronkstuk. Maar, oh help! De meubeltjes van childhome zijn, stuk voor stuk zo een streling voor het oog dat we ook op de eetstoel op slag verliefd werden. Ok, eerlijk is eerlijk: een ikea-exemplaar is lang niet zo belastend voor de portefeuille. Maar, deze eetstoel geef je toch met enige trots een mooi plaatsje in de woonkamer. En als je hem gewoon cadeau krijgt... Dan ben je al helemaal in de wolken. Wat betreft favoriete kraamcadeau'tjes, staat deze dan ook met stip op nummer één!
Eetsetje 'Done by deer'


Done by deer; nog zo een merkje waar je in een oogopslag verliefd op wordt. Dit Deense merkje heeft (wat ons betreft) alles in huis om zowel mama, alsook onze kleine spruit, helemaal happy te maken. Al mag ze best nog even lekker klein blijven, stiekem kijken we al uit naar haar allereerste hapjes. En met een handig, bijpassend slabbetje hoeven we ons alvast geen zorgen meer te maken over hele kruimelsporen. Toegegeven, we kunnen niet garanderen dat we niet nog meer spulletjes van dit trendy merk in huis halen.

Eef Lillemor eetsetje


En omdat je nooit genoeg potjes en bekertjes kan hebben... doen we er nog een eetsetje bij. Ook 'Eef Lillemor' deed ons helemaal bezwijken. Bovendien is het meer dan enkel een trendy uitziend setje. Gemaakt uit 100% biologisch afbreekbaar bamboo dragen we alvast ons steentje bij aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk, al doen we het dan graag in stijl. In het mooi gepresenteerde doosje, was dit een erg fijn kraamcadeautje om te mogen ontvangen.

'Just another manic mom-day'-tas


Luiers, doekjes, speentjes,... Wanneer mama verplicht wordt al deze spulletjes dagelijks mee te sleuren, verdiend ook zij wel een klein cadeautje. Na oneindig veel luiertassen te hebben bekeken, kon ik maar één ding bedenken: 'dit draag ik echt niet met me mee!'. Tot mijn oog viel op deze jutte tas. Oh jawel, deze gaat voortaan overal met me mee.
ZAZU slaaptrainer


Al ben ik me er van bewust dat slaaptraining op twee weken nog lang niet aan de orde is, is deze slaaptrainer echt een geweldige must-have! Grote broer was dan ook meteen verkocht en besluit hem alvast aan een grondige test te onderwerpen. Naast het trainen van een slaappatroon, speelt deze leuke pinguin een muziekje of hij komt met veel plezier een verhaaltje aan je vertellen. Dankzij de super handige connectie met spotify, beschik je over een eindeloze lijst aan keuzemogelijkheden. En er is meer... Onze kleine vriend ging helemaal uit zijn dak toen bleek dat de pinguin ook gewoon een telefoongesprekje kan voeren met al zijn geliefden. Een leuke extra in deze lockdown-periode.Cadeaubon


Toegegeven, een cadeautje uitkiezen wanneer er zoveel leuks voor handen is... Het is geen evidentie. Gelukkig bestaat er nog zoiets als de 'cadeaubon'. Hmmm, nu zullen we zelf deze moeilijke knoop moeten doorhakken ;-)

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2019 door Helena Van Geystelen.