• Helena Van Geystelen

Je eigen slushy maker voor maar 2€!

Bijgewerkt: 20 apr 2020


Slush puppie addict...


Slush puppie: ik ben er dol op! Geen kermis kan aan mij voorbij gaan zonder dat ik even aan één van de kraampjes moet stoppen voor zo een heerlijk gesuikerd ijsdrankje.


Er was een tijd waarin ik oprecht overwoog mezelf te trakteren op één van deze machines. Helaas, de prijs van zo een slush maker bleek een te grote hap uit het budget. Dus hield ik het bij de occasionele kermis-uitstapjes.


Tot ik niks vermoedend een bezoekje bracht aan 'Flying Tiger'.
Hippe slush maker, budgetproof!


Deze doos trok meteen mijn aandacht. 2€ voor het maken van mijn eigen slush... Hmmm, is dit mogelijk? De doos op zich bevatte weinig instructies, maar er stond wel degelijk dat je met dit bekertje eenvoudig je eigen slush kan bereiden. Ok, verkocht! Blijkt het ding niet te werken, dan heb ik alsnog een leuke beker voor maar 2€. Een miskoop kon het dus onmogelijk zijn.De proef op de som!


Tijd om dit ding aan een grondige test te onderwerpen. Moeilijk bleek het alvast niet te zijn. Het koelelement een nachtje de vriezer in en klaar voor gebruik. Bij gebrek aan gesuikerde drankjes werd deze testversie gemaakt met 'Fusetea' (iets in verband met 'roeien met de riemen die je hebt'). Het drankje gewoon in de beker gieten en een kwartiertje wachten volstaat. En Jawel, een echte slush kwam tevoorschijn! Ok, de smaak zat net iets anders omwille van de drankkeuze, maar de textuur was bijna exact dezelfde. Ik ben alvast razend enthousiast over deze beker. De mogelijkheden lijken, met een beetje creativiteit, eindeloos. Ik kan niet wachten om mijn eigen ijskoffie uit te testen. Ook water met citroen of munt lijken me een uitstekende keuze voor de aankomende zomerdagen.


Conclussie: Helemaal goedgekeurd!

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

©2019 door Helena Van Geystelen.